Wednesday, September 19, 2018 1:36:33 PM

Not working on my website

2 years ago
#2 Quote
Hi, I've installed and activated the 2FA plugin.

It also takes me to the 2FA authentication screen, but when I enter the code, it always says invalid code. I have tried to login with recovery code and it worked fine.

Do i need to do anythin else to setup the plugin?
2 years ago
#3 Quote
Tinku wrote:
Hi, I've installed and activated the 2FA plugin.

It also takes me to the 2FA authentication screen, but when I enter the code, it always says invalid code. I have tried to login with recovery code and it worked fine.

Do i need to do anythin else to setup the plugin?


Please make sure that your hosting server's system clock is properly synced with the UTC time.

On your NopCommerce installation, goto Administration > System > System Information and check GMT/UTC time.

Then goto http://time.is/UTC to see if it matches. If it doesn't match, contact your hosting provider.

PS. If you are using Arvixe web hosting, then the plugin is not going to work. Their system clocks are around 2.5 minutes behind UTC. We contacted them once but they couldn't help with that.
Thanks & Best Regards
Anshul S

Require premium NopCommerce & Wordpress support services?
Visit https://www.roastedbytes.com/contactus
2 years ago
#4 Quote
Oh indeed. I'm using Arvixe. And yes, the time is not same with UTC.

Any other way I can use the plugin?
2 years ago
#14 Quote
You should look to change the hosting provider.
Thanks & Best Regards
Anshul S

Require premium NopCommerce & Wordpress support services?
Visit https://www.roastedbytes.com/contactus